IMAGINI CRĂCIUN ÎNSÂNGERAT pe șosele din Maramureș. Mai multe victime și mașini distruse de sărbători. FOTO

Pe soselele din Maramures s-au produs mai multe accidente rutiere soldate cu persoane ranite, dar si cu pagube materiale importante acum de Craciun conform vasiledale.ro.

MARAMURESUL ISTORIC

Soferul unui autoturism a fost la un singur pas sa ajunga in albia raului din Vadu Izei iesirea spre Oncesti. Din fericire nimeni nu a fost ranit, insa masina a fost avariata.

Si tot ieri, dar la Sighetu Marmatiei, un autoturism a luat foc pe strada Tractorului langa Kaufland. Nimeni nu a fost ranit.

BAIA MARE
In Ajun de Craciun, pe Bd Independentei din Baia Mare, doua persoane au fost ranite in urma unui accident rutier. Au intervenit pompierii si echiapejele Ambulantei si SMURD.

TAUTII DE SUS

Astazi dimineata, in Ziua de Craciun, pe strada Pietrarului nr 7 din Tautii de Sus, soferul unui autoturism a distrus o conducta de gaz. Pompierii au izolat zona pana cand angajatii firmei distribuitoare au intervenit. Nimeni nu a fost ranit.

COLTIREA

Si tot astazi in jurul orei 11.10, la iesirea din Coltirea spre Ardusat s-a produs un accident rutier soldat cu vatamarea corporala a unei persoane. Au intervenit pompierii si echipajul SMURD din Farcasa.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*