Imagini cutremuratoare! Cadavrul unui caine a fost aruncat la tomberon, pe o strada din Lugoj!

Lugojul este un oras plin de caini ai strazii si de pisici fara stapan, care se inmultesc necontrolat, in mare parte din cauza ignorantei oamenilor.Campaniile de sterilizare sunt luate in serios doar de cativa cetateni, care si asa au acasa mai multe animale decat pot duce, in timp ce restul prefera sa se lamenteze pe la colturi. La fel ca primarul care spune ca numarul animalelor fara stapan a scazut simtitor. Realitatea il contrazice pe edilul sef, cel mai bun exemplu fiind imaginile surprinse la festivitatile prilejuite de Ziua Nationala, pe 1 decembrie, cand doi maidanezi i se gudurau la picioare, atunci cand nu latrau la militari, la fanfara sau la preotii care oficiau slujba religioasa. Pe langa aceasta, exista si situatii in care cadavrele animalelor sunt aruncate la gropile clandestine de gunoi de la marginea orasului. Daca autoritatile se prefac ca stapanesc fenomenul, iata ca nici unii proprietari nu reusesc sa fie mai atenti la asemenea aspecte, lucrul acesta fiind demonstrat si de cateva imagini cu un caine mort, care a fost asezat pur si simplu deasupra gunoiului din tomberon. 

Am ramas fara cuvinte cand am vazut acest caine aruncat la gunoi. Cum sa arunci un biet animal la tomberon? Diferenta e ca unii dintre noi sunt oameni, iar altii sunt animale. Aceasta e o nesimtire din partea unor oameni fara suflet care in loc sa ingroape bietul animal, au preferat sa il arunce pur simplu la gunoi. Nesimtitilor!”, a spus un cetatean.

Potrivit lugojeanului care relatat incidentul pe pagina sa de Facebook, imaginile au fost surprinse miercuri, in fata unui imobil situat pe o strada din apropierea pietei.

FOTO: Facebook.com

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*