Imagini cutremurătoare.Răsturnare de situaţie în cazul accidentului groaznic! Şoferul mort îşi înjunghiase soţia cu puţin timp înainte să intre cu maşina în TIR (foto)

Imagini cutremurătoare!Răsturnare de situaţie în cazul accidentului groaznic! Şoferul mort îşi înjunghiase soţia cu puţin timp înainte să intre cu maşina în TIR (foto)
Răsturnare de situaţie în cazul accidentului de la Târnava de Criş! Şoferul mort îşi înjunghiase soţia cu puţin timp înainte să intre cu maşina în TIR

Răsturnare de situaţie în cazul accidentului de la Târnava de Criş! Şoferul mort îşi înjunghiase soţia cu puţin timp înainte să intre cu maşina în TIR

Răsturnare de situaţie în cazul accidentului şocant produs astăzi la Târnava de Criş, în urma căruia o maşină a fost făcută praf după impactul cu un TIR.
Potrivit ultimelor informaţii, şoferul maşinii, care a murit pe loc, şi-ar fi ucis soţia cu puţin timp înainte de accidentul de pe DN 76.

Maşina condusă de bărbatul în vârstă de 40 de ani a intrat direct într-un TIR, iar martorii susţin că șoferul autoturismului, care venea din direcţia Arad-Brad, nu a pus deloc piciorul pe frână, la fața locului neexistând urme de frânare.

Potrivit glasul-hd.ro, când polițiștii au încercat să ia legătura cu familia victimei, soția bărbatului a fost găsită decedată, în locuința lor din comuna Vârfurile, județul Arad.

Femeia avea 30 de ani și a fost înjunghiată cu un cuțit în abdomen, iar principalul suspect în acest caz este chiar soțul ei.

Una dintre ipotezele după care merg anchetatorii este o crimă, urmată de o sinucidere.

„În data de 25.05.2018, în jurul orei  10.00, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din comuna Vârfurile, judeţul Arad, în timp ce conducea un autoturism pe DN 76, în comuna Vaţa de Jos, din direcția Arad-Brad, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autotren care circula regulamentar din direcţia Brad-Oradea şi care era condus de un bărbat de 35 de ani, din comuna  Ciuruleasa, judeţul Alba. În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului autoturismului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Potrivit specialarad.ro, cei doi se numesc Ionel şi Nicoleta Pană. Jurnaliştii arădeni susşin căă femeia a fost găsită lovită cu un ciocan în cap și înjunghiată în inimă.

Ionel Pană şi Nicoleta aveau un copil în vârstă de 8 ani.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*