IMAGINI CUTREMURATOARE. Un BARBAT a fost aruncat în râul Săsar. Doi suspecţi: un bărbat şi o femeie au fost retinuţi. VIDEO+ FOTO

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș, prin Serviciul Unic de Urgență 112 s-a raportat azi, în jurul 18.00, faptul că o persoană a căzut în râul Săsar, în zona Bibliotecii Județene ”Petre Dulfu” din Baia Mare.

IMAGINI CUTREMURATOARE. Un BARBAT a fost aruncat în râul Săsar în zona Bibliotecii Județene ”Petre Dulfu”. Doi suspecţi: un bărbat şi o femeie au fost retinuţi. VIDEO+ FOTO

IMAGINI CUTREMURATOARE. Un BARBAT a fost aruncat în râul Săsar în zona Bibliotecii Județene ”Petre Dulfu”. Doi suspecţi: un bărbat şi o femeie au fost retinuţi.

Posted by Jurnalmm Maramures on 19 Martie 2018

Echipajele de salvare, pompierii și autospeciala SMURD au pornit spre locul semnalat, pentru a recupera victima.

UPDATE: Un bărbat a fost aruncat, în această după-masă, în râul Săsar de pe Podul Culturii din Baia Mare. La faţa locului au intervenit de urgenţă pompierii care au reuşit să îl scoată pe bărbat din apă, după 300 de metri în aval.

Victima a fost resuscitată, iar din fericire semnele vitale au revenit. Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spitalul din oraş.

La faţa locului s-au deplasat şi poliţiştii care au prins doi suspecţi: un bărbat şi o femeie. Aceştia este posibil să se afle sub influenţa drogurilor, deoarece au început să facă scandal, să se dezbrace şi să vorbească incoerent conform vasiledale.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*