IMAGINI INCREDIBILE LA VIȘEU DE SUS. O MINORĂ de 15 ani , AMOR fără inhibiții în fața prietenilor unui coleg din localitate (FOTO)

Imagini  incredibile cu o partida de amor nebun circula intre liceenii din Viseu de Sus. Protagonisti: o minora care va implini 15 ani luna aceasta si un coleg de-al ei, cu un an mai mare, conform vasiledale.ro. Totul in fata altor colegi de-ai baiatului, care nu se sfiiesc sa filmeze totul. Mentionam faptul ca vom proteja toate persoanele implicate pentru ca toti sunt minori. Nu putem insa nu atragem un semnal de alarma pentru toti parintii din Romania! Aveti mare grija

Partida de amor a fost inregistrata cu telefonul mobil dupa terminarea programului scolar de la unul dintre liceele din orasul maramuresean Viseu de Sus la locuinta unuia dintre cei implicati.

Pe imaginile video care circula pe telefoanele liceenilor protagonisti sunt un licean in varsta de 16 ani si o eleva din acelasi liceu se pare, care va implini 16 ani luna aceasta.

Cei doi se iubeau de “mama focului” nefiind niciun moment deranjati sau stanjeniti de prezenta tovarasilor de liceu.

Sa nu mai vorbim despre faptul ca pe imaginile video se observa clar faptul ca “iubaretii” nici macar nu folosesc metode contraceptive. Aici trageti dumneavoastra concluziile despre educatia sexuala a celor doi.

Nu stim daca politia se va sesiza in acest caz. Cert este ca infractiune ar fi doar daca minora ar fi santajata de cei implicati.

Ce spune legislatia? Actul sexual cu un minor

Actul sexual, de orice natură, cu o persoană de sex diferit sau de acelaşi sex, care nu a împlinit vârsta de 15 ani, se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 10 ani şi interzicerea unor drepturi.

Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează actul sexual, de orice natură, cu o persoană de sex diferit sau de acelaşi sex între 15-18 ani, dacă fapta este săvârşită de tutore sau curator ori de către supraveghetor, îngrijitor, medic curant, profesor sau educator, folosindu-se de calitatea sa, ori dacă făptuitorul a abuzat de încrederea victimei sau de autoritatea ori influenţa sa asupra acesteia.

Dacă actul sexual, de orice natură, cu o persoană de sex diferit sau de acelaşi sex, care nu a împlinit vârsta de 18 ani, a fost determinat de oferirea sau darea de bani ori alte foloase de către făptuitor, direct sau indirect, victimei, pedeapsa este închisoarea de la 3 la 12 ani şi interzicerea unor drepturi.

Dacă faptele prevăzute în alin. 1-3 au fost săvârşite în scopul producerii de materiale pornografice, pedeapsa este închisoarea de la 5 la 15 ani şi interzicerea unor drepturi, iar dacă pentru realizarea acestui scop s-a folosit constrângerea, pedeapsa este închisoarea de la 5 la 18 ani şi interzicerea unor drepturi.

Când fapta prevăzută în alin. 1 a fost săvârşită în împrejurările prevăzute în art. 197 alin. 2 lit. b) ori dacă faptele prevăzute în alin. 1-4 au avut urmările prevăzute în art. 197 alin. 2 lit. c), pedeapsa este închisoarea de la 5 la 18 ani şi interzicerea unor drepturi.

Dacă fapta a avut ca urmare moartea sau sinuciderea victimei, pedeapsa este închisoarea de la 15 la 25 de ani şi interzicerea unor drepturi. (Sursa: https://legeaz.net/cod-penal-actualizat-2011/art-198-cpen) conform vasiledale.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*