Imagini incredibile: Şoferul microbuzului, implicat în tragedia în care au murit nouă români, a transmis momentul impactului live, pe Facebook (video+foto)

Imagini incredibile: Şoferul microbuzului, implicat în tragedia în care au murit nouă români, a transmis momentul impactului live, pe Facebook (video+foto)

Șoferul microbuzului implicat în accidentul din Ungaria, în urma căruia nouă români au murit, ar fi făcut un Live pe Facebook, în momentul impactului.

Toate cele nouă persoane din microbuz – şapte bărbaţi şi două femei – au murit. Microbuzul era înmatriculat în judeţul Mureş. Informaţiile apar şi în presa ungară, care vorbeşte despre nouă persoane care au decedat în urma accidentului.

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe (MAE), accidentul a avut loc pe drumul naţional 4 din Ungaria, la aproximativ 60 de kilometri de Budapesta, pe sensul de deplasare spre România, unde  un microbuz înmatriculat în România s-ar fi angajat cu viteză excesivă într-o depăşire şi s-a ciocnit cu un camion care se deplasa pe contrasens.

Informaţiile iniţiale transmise de MAE arătau că şapte persoane au murit în accident.

MAE mai transmitea că în acest caz a fost activată celula de criză, iar misiunea diplomatică a întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale, în vederea obţinerii unor informaţii cu privire la cetăţenia şi identitatea victimelor. O echipă consulară mobilă din cadrul Ambasadei României la Budapesta s-a deplasat, în regim de urgenţă, si se află la locul accidentului pentru a acorda asistenţă consulară.

sursa:a1.ro

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*