IMAGINI Miracol după moartea preotului.VEZI ce s-a întâmplat cu soţia lui în timp ce era internată la Terapie Intensivă.FOTO

IMAGINI Miracol după moartea preotului.VEZI ce s-a întâmplat cu soţia lui în timp ce era internată la Terapie Intensivă.FOTO

Miracol pentru soţia preotului mort pe şosea, în judeţul Suceava. Femeia a fost detubată şi respiră singură. Medicii sunt încrezători că Maria Gavril îşi va reveni şi va putea să-şi crească cei doi copii rămaşi în viaţă.

Soţia preotului Petru Gavril, Maria Gavril, a ieşit din comă, iar de luni dimineaţă respiră fără ajutorul aparatelor. Medicii o menţin în continuare sub atentă supraveghere având în vedere multiplele leziuni interne pe care le-a suferit în accidentul rutier de sâmbătă, 14 octombrie, când un şofer beat i-a distrus familia. Potrivit medicilor din Anestezie Terapie Intensivă – ATI, pacienta a fost informată parţial de drama petrecută în familia ei. Potrivit monitorulsv.ro, ea va fi consiliată îndeaproape de unul dintre psihologii spitalului.

Anastasia, fetiţa de numai 10 ani, a încetat din viaţă, asta deşi, atât ea cât şi mama ei au supravieţuit accidentului. Medicii au făcut tot ce le-a stat în putinţă ca să salveze viaţa micuţei. Până şi ei îşi stăpânesc, însă, cu greu, lacrimile în faţa unei asemenea tragedii.

„De mult n-am văzut personalul de la reanimare, medicii de acolo, asistentele medicale, personalul de acolo în întregime despre care sigur zici că sunt cei mai duri, nu i-am văzut atât de marcaţi, să văd medicii cu lacrimi în ochi, sunt chestiuni care mi-e greu să le şi pronunţ”, a spus un doctor din cadrul spitalului.

Acum, medicii fac tot posibilul să salveze viaţa memei. Femeia de 35 de ani e în stare gravă în spital, însă, a dat primele semne de revenire după tragedie!

„Ei au chiar impresia că ea începe să-şi recâştige din reflexele primare şi reanimatorii au impresia că ea deja aude ceea ce se vorbeşte în camera în care se află, astfel încât discuţiile de acolo trebuie foarte bine gestionate”, a mai spus medicul.

Cei impresionaţi de tragedie au venit la Centrul de Tranfuzii Suceava.

Între timp, Petru Gavril şi fiica sa, Anisia, au fost conduşi pe ultimul drum de sute de oameni. Slujba de înmormântare a fost oficiată de un sobor format din 100 de preoţi, în frunte cu Arhiepiscopul Sucevei. Râuri de lacrimi au curs la biserică.

„Am ramas fara preot. Nu am mai avut un preot asa bun. Dumnezeu sa-l ierte”, a spus un enoriaş.

Şase oameni au murit şi alţi 3 au fost răniţi în tragedia rutieră din Suceava. Preotul Petru Gavril, sora şi cumnatul său au murit pe loc, iar cele două fiice ale sale au decedat la spital. De asemenea, şoferul care a produs accidentul a fost declarat şi el mort.

Citeste mai mult pe romaniatv.net

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*