IMAGINI -Momentul în care Palada îl dă cu capul de masă pe Mihai Goțiu. VIDEO+FOTO

Noi imagini din momentul în care Mirel Palada l-a lovit pe senatorul Mihai Goțiu, miercuri, în platoul televiziunii B1TV au fost făcute publice, la o zi după ce senatorul USR a depus plângere la poliţie.

Imaginile cu bătaia administrată de fostul purtător de cuvânt al guvernului Ponta, Mirel Palada, vicepreşedintelui Senatului ajung vineri pe masa anchetatorilor după au fost cerute în mod oficial de poliţişti.

Mihai Goţiu, senator USR şi vicepreşedinte în Biroul permanent al Senatului, a depus, joi, la Sectia 1 de Politie din Bucuresti, o plângere penală împotriva sociologului Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului Ponta. Goţiu a depus la Poliţie şi fisele de la Institului de Medicină Legala şi de la Spitalul Clinic de Urgenta „Sfântul Ioan”, unde a fost consultat şi tratat seara trecută, dupa incident.

„Am depus plangerea penala. Fiind vorba despre ultraj, au informat Parchetul, iar Parchetul va prelua dosarul si va decide daca va da curs acestei plangeri si va incepe cercetarile pe ultraj. Probabil voi fi contactat in functie de decizia Parchetului sau de cei de la Procuratura sau cei de la Politie. Deocamdata eu am depus doar plangerea si dovezile de la IML si cele de la Spitalul de Urgenta. Mai departe, cercetarile le vor face cei de la Politie sau Parchet in functie de decizia pe care o vor lua”, a declarat Mihai Gotiu.

Intrebat daca apare pe vreo filmare momentul in care a fost lovit, senatorul USR a raspuns: „Din ce mi-au spus cei de la B1 TV ar trebui sa fie filmarile facute cu camerele de supraveghere.”

Mihai Goţiu a povestit şi ce s-a întâmplat în pauza de publicitate, în studioul postului de televiziune B1TV.

Era în pauza de publicitate. (…) În prima parte (a emisiunii moderate de Nadia Ciurlin — n.r.) am avut mai multe discuții în contradictoriu, tensionate, dar nu mult peste media unor alte emisiuni de televiziune la care am participat, dar domnul Palada intervenea în mod constant peste ceea ce aveam eu de spus când eram întrebat. L-am rugat să mă lase în pace să termin ce am de spus, a treia oară sau a patra oară când a intrat peste mine am spus că unul dintre motivele pentru care am intrat în politică este din faptul că m-am săturat de asemenea politicieni nesimțiți care nu te lasă să vorbești (…) În pauză a spus ca nu care cumva să mai îndrăznesc să-l fac nesimțit, deși eu mă refeream la comportamentul dânsului, nu la el ca și persoană. Nu mai țin exact minte cum a formulat, era ceva de genul că după emisiune o să văd eu sau așa ceva. Am zis: domne’, dacă veți continua să mă întrerupeți și să nu mă lăsați să vorbesc, o să spun că e un comportament nesimțit, asta este definiția de dicționar. (…) S-a ridicat, m-a lovit cu pumnul în gură, cei din studio, de la camere, de la pază, au intervenit, l-au scos, l-au dus din zonă, l-au scos din studio”, a povestit Mihai Goțiu.

Citeste mai mult pe romaniatv.net

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*