Imagini Panica la scoala din Miresu Mare. Un proiectil a fost gasit in curtea scolii.foto

In urma cu cateva minute un proiectil a fost gasit in curtea scolii din Miresu Mare. Proiectulul a fost descoperit ca urma unor lucrari in curtea institutiei de invatamant. Vom reveni cu amanunte.

Pompierii maramureșeni au intervenit, în intervalul 23.06-24.06.2018, la 5 situații de urgență. Sâmbătă, 23.06., pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Borșa au intervenit cu două autospeciale pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit. Focul a mistuit acoperișul din lemn al casei pe o suprafață de 120 metri pătrați și tavanul din lemn pe o suprafață de 100 de metri pătrați. De asemenea, focul a distrus și diverse obiecte de mobilier și aparatură electrocasnică. Pompierii sigheteni au lichidat și ei un incendiu izbucnit în bicătăria unei locuințe din municipiul Sighetu Marmației.  Flăcările au distrus construcția din lemn pe o suprafață de circa 30 de metri pătrați. Tot sâmbătă, pompierii Punctului de Lucru Șomcuta Mare au fost solicitați să intervină pentru spălarea carosabilului în urma producerii unui accident rutier.

 Duminică, 24.06., pompierii din Borșa au lichidat un incendiu produs pe DN 18 la niște cauciucuri uzate. Detașamentul Sighetu Marmației a fost solicitat să lichideze un incendiu izbucnit la un mijloc de transport aflat pe strada Independenței din municipiul Sighetu Marmației. Focul a distrus materialele combustibile aflate în compartimentul motor al mijlocului de transport.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*