IMAGINI TRAGEDIE în lacul Teplița. De o moarte tragică a avut parte un  bărbat de 30 de ani din Sighetu Marmației VIDEO+FOTO

De o moarte tragică a avut parte un  bărbat de 30 de ani din Sighetu Marmației. Acesta a plecat la pescuit ieri seară, dar nu a mai ajuns acasă și nici nu a răspuns la telefon.  Soția și mama acestuia , îngrijorate, au pornit în căutarea lui , i-au găsit lucrurile dar omul nu era de găsit. Femeile au sunat la 112 pentru a cere ajutor.

Autoritățile au început căutarea bărbatului, au participat pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Sighet și polițiști din Bocicoiu Mare.

„Am primit o solicitare  prin apelul unic 112 cu privire la un posibil înec, un pescar în lacul Teplița, în vârstă de 30 de ani. Am venit cu barca, am lansat-o la apă, colegii au început căutările cu ancora și din indiciile pe care le avem de la mama și soția acestuia, a venit aseară la pescuit după care nu a mai răspuns la telefon. Am început căutările,” a declarat Cristian Ardelean, șeful gărzii de intervenții de la Detașamentul de Pompieri Sighetu Marmației.

După mai bine de o oră de căutări, pompierii au găsit trupul neînsuflețit al tânărului. Potrivt primelor informații există posibilitatea ca bărbatul de 30 de ani, pescar împătimit, să fi intrat în apă după firul uneia din undițe și să fi fost tras de curenți. Criminaliștii fac cercetări pentru a stabili circumstanțele în care a murit sigheteanul.

Vom reveni cu informații.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*