Imagini tragedie pe șosea: O persoană a murit și șase au fost rănite după ce o cisternă a lovit trei autoturisme.foto

Imagini tragedie pe șosea: O persoană a murit și șase au fost rănite după ce o cisternă a lovit trei autoturisme.foto

O persoană a murit și alte șase au fost rănite în urma unui accident rutier produs pe DN 65, în localitatea argeşeană Lăngeşti, relatează Agerpres.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE ANTALYA 2020-PLECARE CU AVIONUL DIN BAIA MARE

O persoană grav rănită a fost preluată de un elicopter SMURD.

Tragedia în familia unui viceprimar din Olt. Fiica acestuia, o tânără de 32 de ani, a murit într-un cumplit accident pe o sosea din judetul Arges. Iubitul ei este cel care se afla la volanul masini. Barbatul a făcut o depăsire periculoasă si s-a izbit violent de un alt autoturism. Femeia a murit pe loc.
<
Tânăra care și-a pierdut viaţa în accidentul rutier produs pe Drumul Național 65, în zona Lunca Corbului, județul Argeș, este Andreea Anișoara Predica, în vârstă 30 de ani. Tânăra era fiica lui Mircea Predica, viceprimarul comunei Poboru, județul Olt.

Vinovat de producerea accidentului de circulație este un tânăr de 37 de ani, din Scornicești, chiar prietenul tinerei. Mai multe echipaje de pompieri cu o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare, o autospecială CBRN și ambulanțe SMURD, cadre medicale de pe echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Argeş, precum și un elicopter SMURD, au acționat vineri la locul accidentului pentru a acorda îngrijiri medicale victimelor.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române în accident au fost implicate trei autoturisme și o autocisternă încărcată cu o substanță nepericuloasă – NSA.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*