IMAGINI. Triplă crimă la Apa. Cea mai odioasă din ultimii ani. VIDEO+FOTO

Triplă crimă la Apa. Soț, soție și soacra acestuia au fost uciși în propria lor casă. Două dintre cadavre au fost găsite în curtea casei. Corpul femeii de circa 80 de ani – Viorica Apan – a fost găsit în casă, cadavrul femeii de 56 de ani – Niculina Rentea – a fost găsit se pare pe treptele casei, iar cadavrul bărbatului de 59 de ani – Gheorghe Renetea, ar fi fost găsit în fața garajului. 

Ruda care a descoperit crima spune că trebuia să se întâlnească cu una dintre victime la ora opt dimineața și cum aceasta a întârziat, a decis să meargă la locuința familiei pentru a vedea ce s-a întâmplat. Bărbatul spune că familie era una foarte cumsecade și nu își poate imagina cine ar fi putut să recurgă la o asemenea violență împotriva lor.

“Erau oameni harnici și muncitori. Munceau de dimineața până seara. El avea probleme cu inima. Au muncit. Nu îmi pot explica, că umblam aici tot timpul, dimineața și seara”, a spus ruda bărbatului pentru PresaSM.

Crimă triplă la Apa. Cea mai odioasă din istoria județului. Vecinii care au descoperit crima au rămas șocați de ce au văzut în curtea casei. Mai multe detalii —–> https://goo.gl/f1KmyV

Posted by Presa Satu Mare on 24 Noiembrie 2017

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*