Imagini tulburătoare! Maria, ultima dintre fetele decedate de la Jibou a plecat spre ceruri. Se logodise în urmă cu două săptămâni (Video+foto)

Maria Şteţ, una dintre cele patru studente care au murit în accidentul de la Jibou, a fost înmormântată, luni, la patru zile după tragedie, într-o ceremonie impresionantă care a avut loc în localitatea Sat-Șugatag, din Maramureș.

VEZI:Zi de doliu în Maramureș. 4 fete s-au îndreptat către cer. Lacrimile și suferința e de nedescris. video+foto

Sute de rude, prieteni şi oameni din sat au condus-o pe Maria pe ultimul drum în localitatea Şugatag.

Potrivit obiceiului locului, toate fetele și băieții necăsătoriți din sat au luat parte la un ceremonial special, prin care au adus lumină de la biserică la înmormântarea Mariei.

La fel cum s-a întâmplat și în cazul Mădălinei Parja, care a fost înmormântată duminică, Maria a avut parte și de o slujbă de cununie înainte de a fi condusă pe ultimul drum.

Maria, una dintre studentele moarte la Jibou, a fost înmormântată în rochie de mireasă: 'Moartea nu alege'. video Vasile Ioanes

Maria, una dintre studentele moarte la Jibou, a fost înmormântată în rochie de mireasă: 'Moartea nu alege'. video Vasile Ioanes

Publicată de Jurnalmm Maramures pe 21 Mai 2018

Oamenii din sat spun că Maria Șteț primise inelul de logodnică de la iubitul ei cu două săptămâni înainte de nuntă.

„Era o fată cumsecade. Nu am cuvinte să vă spun. Este o dramă pentru întreaga comunitate, dar pentru familie este un dezastru. Nu știu cum o să suporte. Era o fată liniștită, mai retrasă față de celelalte colege ale ei. Din câte știu, și Maria avea perspective de nuntă”, a spus un localnic.

sursa:observator.tv.ro

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*