IMAGINI VIDEO Tragedie pe DN6. Trei bărbaţi au murit.  Tată şi fiu morţi în timp ce încercau să salveze şoferul unui camion, din judetul Maramureş. FOTO

Tragedie pe DN6.Trei bărbaţi au murit.  Tată şi fiu morţi în timp ce încercau să salveze şoferul unui camion, din judetul Maramures

Trei bărbaţi au murit, vineri, intoxicaţi cu vaporii de alcool pe care i-au inhalat dintr-o cisternă de transport bere, într-o spălătorie pe marginea DN6, în judeţul Caraş-Severin.

Şoferul cisternei a intrat în rezervor pentru a debloca o supapă, dar nu a mai putut ieşi. Un tânăr şi tatăl lui au intrat să îl scoată pe şofer, dar s-au intoxicat şi ei.

Incidentul a avut loc vineri într-o parcare din zona localităţii Cornea, judeţul Caraş-Severin. Şoferul unui camion care tracta o cisternă cu bere a intrat în rezervor pentru a efectua nişte lucrări de curăţire a rezervorului, dar din cauza gazelor accumulate în interior i s-a făcut rău şi a nu a mai putut ieşi.

Un tânăr a intrat în cisternă pentru a-l scoate pe şofer, dar i s-a făcut rău şi lui. Când a văzut că fiul său nu mai iese, tatăl tânărului a intrat şi el în cisternă, leşinând şi el. Pompierii chemaţi la faţa locului pentru scoaterea victimelor au încercat să îi resusciteze pe cei trei, dar fără succes. Cei trei barbaţi au fost declaraţi decedaţi.

 „Punctul de lucru Băile Herculane şi Detaşamentul Caransebeş au intervenit pentru extragerea a trei persoane dintr-o cisternă transport bere. Cele trei persoane efectuau lucrări de curăţare a cisternei şi se pare că s-au intoxicat de la vaporii de alcool”, arată ISU Caraş-Severin.

Citeste mai mult pe romaniatv.net

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*