Imperial WET Miercurea Ciuc va demara pregătirile pentru viitorul sezon al Ligii I la futsal cu un lot nou

Campioana României la futsal din sezonul 2018-2019, Imperial WET Miercurea Ciuc, va îmbraca haine noi pentru următorul sezon.

Oficialii grupării harghitene au „creionat” lotul de jucători și au completat staff-ul tehnic. Astfel, antrenorul principal Cosmin Gherman, confirmat și pentru următorul sezon, îl va avea alături pe Lucian Nicușan, secundul său din perioada City’US Târgu Mureș. Lucian Nicușan a pregătit în ultima perioadă formațiile CSM Târgu Mureș, cu care a reușit promovarea în Liga I, și Autobergamo Deva.

Imperial WET Miercurea Ciuc a transferat în aceste zile de la FK Odorheiu Secuiesc doi tineri de mare perspectivă. Este vorba despre Biró Attila și Tifán Norbert. La Ciuc a ajuns și Tamás Miklós, 27 de ani. Originar din Sfântu Gheorghe, Tamás Miklós a evoluat ultima oară în Ungaria, la Veszprém.

De la Dunărea Călărași au sosit la Miercurea Ciuc trei jucători: Petrișor Toniță, titularul din poarta naționalei de futsal a României, Ovidiu Aramă și Mario Duque. Ultimii doi au mai evoluat la Imperial WET, Aramă fiind chiar originar din Miercurea Ciuc.

Formația harghiteană s-a despărțit de jucătorii Savio, Deco, Rakic, Prsic, Florin Matei și Victor Lopez. „Le mulțumim pentru colaborare și le dorim succes în continuare”, au scris ciucanii pe pagina lor de Facebook.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*