Imperial WET se pregătește pentru debutul oficial în 2019. Programul complet al optimilor de finală ale Cupei României

Echipa de futsal Imperial WET Miercurea Ciuc, locul 3 în ierarhia Ligii I și una dintre candidatele la titlul de campioană a României în acest sezon, își va prezenta noile achiziții în acest week-end. După două meciuri amânate în Liga I, gruparea harghiteană își va face în sfârșit debutul oficial în 2019.

Sâmbătă, 9 februarie, la Sala Sporturilor „Zsolt Erőss” din Miercurea Ciuc, trupa pregătită de fostul mare internațional Cosmin Gherman va primi vizita campioanei Informatica Timișoara, într-o confruntare contând pentru optimile de finală ale Cupei României.

Va fi un debut așteptat cu sufletul la gură de fanii ciucani, care vor să vadă la lucru noile achiziții ale echipei. În această iarnă, la Miercurea Ciuc au ajuns câteva nume grele. Doi dintre ei sunt campioni ai României cu Informatica Timișoara. Este vorba despre sârbul Stefan Rakić și brazilianul Deco Fernandez. Dacă Deco a venit direct de la Informatica Timișoara, Rakić a sosit la Miercurea Ciuc după o jumătate de an petrecută la formația MNK Mostar Stari Grad, campioana Bosniei, cu care a jucat în Liga Campionilor.

Imperial WET a reușit să își aducă încă un portar de valoare alături de Gică Dospinescu, cel care a avut un sezon foarte bun până acum. Spaniolul Víctor López González îi va face concurență lui Dospinescu. Ibericul a evoluat în prima ligă spaniolă. În Harghita a ajuns și argentinianul Lucas Francini, 27 de ani.

Iată programul meciurilor din optimile de finală ale Cupei României la futsal:

sâmbătă, 9 februarie
ora 17:00: Imperial Wet Miercurea Ciuc (L1) – Informatica Timișoara (L1)
ora 18:00: AS Inter Gheorgheni (L2) – SCM Gloria Buzău (L2)

duminică, 10 februarie
ora 14:00:Kereszthegy Remetea (L2) – Futsal Ceahlăul Piatra-Neamț (L2)
ora 15:00: Bukovina Vicov (L1) – Futsal Klub Odorheiu Secuiesc (L2)
CFF Clujana Cluj (L1) – Autobergamo Deva (L1)

ora 17:00: CSM Târgu Mureș (L2) – Futsal Poli Iași (L1)
ora 17:30: Fortius 2014 Buzău (L2) – Futsal Club Dunărea Călărași (L1)

luni, 11 februarie, ora 17:00
KSE Târgu Secuiesc (L2) – CS United Galaţi (L1)

 

Articol de Adi Dobre

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*