Implantul dentar-solutia ta pentru un zambet perfect

Zambetul este prima poarta de comunicare dintre oameni. De aceea a avea un zambet frumos si dinti curati, frumos aliniati, este de dorit. Daca te gandesti la solutia unor implanturi dentare pentru a obtine imaginea ta ideala, iata cateva informatii semnificative pentru a te ajuta

  1. Ce este un implant dentar si cine poate sa beneficieze de el?

Implantul dentar este o interventie chirurgicala orala, care presupune introducerea unei piese de tip surub. Aceasta iti poate aduce zambetul mult dorit. Clinica Excedent iti ofera mai multe tipuri de interventii dentare care te pot avantaja, in functie de nevoile tale. Care sunt principalele avantaje ale unui implant dentar

Avantajele implantului dentar sunt multiple. Ele sunt legate de aspecte practice si de cele ce tin de sanatatea orala si generala a organismului. De asemenea au efecte in sfera estetica si sociala a omului. Iata cateva dintre acestea:

  • Zambetul este impecabil: un zambet impecabil poate sa fie extrem de important pentru increderea in sine a oricarui om. Zambetul te poate ajuta sa te integrezi foarte bine in societate, sa te bucuri de relatii frumoase si de deschidere in fata celor cu care vorbesti. De aceea solutia implantului dentar este recomandata pentru cei care au dorinta de a putea sa se bucure de conversatii alaturi de oamenii dragi si de necunoscuti.
  • Sanatatea orala este in corelatie directa cu sanatatea digestiei tale: atunci cand mesteci corect, digestia ta poate sa functioneze foarte bine. Astfel, este important sa ai dintii care te ajuta sa mananci corect si sa mesteci conform nevoilor corpului tau.
  • Este realizat fara durere si rapid: implantul dentar este realizat rapid, fara durere si fara probleme. El se face pe baza unei anestezii locale si tu u vei simti nimic. De asemenea se poate face inhalosedare pentru confortu tau psihic emotional. Interventia nu direaza mult, iar imediat dupa ce sunt realizati primii pasi ai interventiei, vei putea sa iti desfasori viata normal, cu un set de dantura provizoriu. Ulterior, vei putea sa te bucuri de implantul definitiv si vei avea acel zambet impecabil pe care ti-l doresti.
  • Are o durata de viata ce tine intre 7 si 25 de ani: durata de viata a unui implant dentar este mare si poate sa fie corelata cu modul in care iti ingrijesti dintii. In functie de sanatatea ta orala poti sa pastrezi zambetul obtinut in urma implantului dentar pentru mult timp. Dintii trebuie sa fie in permanenta ingrijiti si curatati. Vizita la medicul dentist este obligatorie. Ea trebuie sa fie realizata si pentru curatare si pentru consult de minim 2 ori pe an.

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*