IMPLICARE: poliţiştii, aproape de copii, la Orăşelul Copiilor organizat la Sighetu Marmaţiei           

Atenţie la siguranţa şi bucuria copiilor, poliţiştii nu refuză nicio invitaţie de a participa la evenimentele organizate special pentru ei. Orăşelul copiilor, organizat ieri, 20 mai, pentru prima dată la Sighetu Marmaţiei, a fost încă o ocazie minunată pentru poliţiştii din municipiu de a se întâlni cu cei mai activi copii.

Pentru că nimic din ceea ce îi încântă pe cei mici nu le este străin, poliţiştii s-au dus în mini-orăşelul din parcul „Grădina Morii” cu o parte din tehnica şi mijloacele din dotare. Astfel, la standul poliţiei s-a aflat o autospecială din dotarea poliţiei rutiere, laboratorul mobil criminalistic şi covorul demonstrativ pentru însuşirea unor reguli de circulaţie.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş a fost partener al Asociaţiei Studenţeşti „Amicus”  încă de la prima ediţie a acestui eveniment şi susţine organizarea unor astfel de activităţi recreativ-educative pentru copii.

Numărul mare al celor care au trecut pe la standul poliţiei şi de această dată, fotografiile realizate, amprentarea şi interacţiunea cu poliţiştii reflectă interesul copiilor pentru munca şi uniforma de poliţist.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*