Implicarea face diferența. Alege PNL!

Sighetenii au încredere în PNL, Iar acest lucru reprezintă o responsabilitate pentru noi. Le mulțumim tuturor cetățenilor cu care am stat astăzi de vorbă, care au semnat lista de susținere pentru candidații PNL la alegerile europarlamentare și care ne-au transmis încredere și apreciere.

Puteți semna lista de susținere la sediul PNL Sighetu Marmației de luni până vineri, în intervalul orar 11:00 – 15:00 sau la cortul PNL amplasat pe platoul din Parcul Central, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 14:00.

Partidul Național Liberal face parte din cea mai mare familie politică a Uniunii Europene, Partidul Popular European, care conduce Parlamentul European și Comisia Europeană. Pe 26 mai aplică cea mai puternică armă pe care o ai la îndemână pentru a taxa nemulțumirile pe care le ai vizavi de actuala Guvernare!

Joi, 14 martie, cunoscutul jurnalist de televiziune, Rareș Bogdan, a intrat în arenă alături de noi, Partidul Național Liberal, acesta fiind cel care decshide lista PNL la alegerile europarlamentare.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*