Importanța activităţilor în aer liber pentru copii

Mai este puţin timp până la sosirea primăverii, iar odată cu ea şi dorinţa copiilor de a petrece mai mult timp în aer liber este mai accentuată.
Chiar dacă pandemia ne-a mai schimbat obiceiurile, trebuie să realizăm că plimbările în aer liber sunt foarte importante deoarece ne dau o stare de bine şi ne determină să facem faţă mai uşor situaţiei actuale. Aşadar, este foarte important să ieşim, dar să încercăm să evităm locurile prea aglomerate pentru a fi în siguranţă.

Mai este puţin timp până la sosirea primăverii, iar odată cu ea şi dorinţa copiilor de a petrece mai mult timp în aer liber este mai accentuată.

Chiar dacă pandemia ne-a mai schimbat obiceiurile, trebuie să realizăm că plimbările în aer liber sunt foarte importante deoarece ne dau o stare de bine şi ne determină să facem faţă mai uşor situaţiei actuale.

Aşadar, este foarte important să ieşim, dar să încercăm să evităm locurile prea aglomerate pentru a fi în siguranţă.

Activităţile în aer liber sunt benefice pentru copii, deoarece aerul curat şi razele de soare îi fac mai rezistenţi la infecţii, îi ajută să aibă un sistem imunitar mai puternic şi au şi o mulţime de efecte psihologice.

Activităţi cu copiii odată cu venirea zilelor calde

Cel mai important este să nu stăm cu copiii închişi în casă. Pe măsură ce vremea se mai încălzeşte se pot face plimbări în jurul blocului, în parcul din apropiere sau prin diverse alte locuri preferate de fiecare. Important este că locurile să nu fie prea aglomerate, pentru că în această perioadă este bine să alegem locuri mai ferite.

Pentru ca cei mici să facă şi mişcare, puteţi alege un hoverboard ieftin, nişte role copii, biciclete sau triciclete – în funcţie de preferatele copiilor. Astfel, cei mici se vor distra în timp ce vor face mişcare şi veţi reuşi să petreceţi şi timp de calitate împreună.

Mersul pe bicicleta sau pe role se numără printre activităţile favorite ale copilăriei, aşadar cei mici nu trebuie să fie privaţi de aceste plăceri. Acestea dezvolta simţul echilibrului, îmbunătăţesc mobilitatea şi reflexele, antrenează masa musculară şi au şi multe alte beneficii din punct de vedere al sănătăţii.

De asemenea, un hoverboard reprezintă o metodă interactivă de distractie și deplasare, mai nouă, şi este destinat copiilor cu vârste ceva mai mari. Hoverboard-ul pentru copii dezvoltă un sentiment de echilibru şi coordonare şi, de asemenea, întăreşte muşchii picioarelor.

Ce mai rămâne de făcut este să vă puneţi la punct colecţia de treninguri, pentru că, odată ce soarele cald al primăverii îşi va face resimţită prezenta, se va lăsa cu multe ieşiri şi trebuie să vă simţiţi confortabil.

Articolul Importanța activităţilor în aer liber pentru copii apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*