Impresara i-ar fi gasit o noua echipa lui Nicolae Stanciu: mijlocasul, tot mai aproape de campioana Turciei!

Nicolae Stanciu va fi cedat de Anderlecht Bruxelles in zilele urmatoare. Mijlocasul roman in varsta de 24 de ani, transferat in urma cu un an si jumatate cu aproape 10 milioane de euro de la FCSB, ar urma sa ajunga la Besiktas Istanbul.

Anamaria Prodan e cea care se ocupa de negocieri, iar turcii, care vo primi 30 de milioane de euro, dupa transferul lui Cenk Tosun, prefera varianta unui imprumut pana in vara, in schimbul a 500.000 de euro.

Exista insa si posibilitatea ca Besiktas sa-l transfere definitiv inca de pe acum pe jucatorul cu 19 selectii si 6 goluri pentru nationala Romaniei, dezvaluie Pro TV.

Conform sursei citate, Anderlecht a cerut 9 milioane de euro pentru Stanciu, iar Besiktas ar putea folosi banii primiti in schimbul lui Cenk Tosun, cedat la Everton.

30 de milioane de euro e oferta facuta de Everton si acceptata de clubul din Istanbul.

Nicolae Stanciu are 24 de ani si a jucat doar 528 de minute in acest sezon pentru Anderlecht.

9,8 milioane de euro a platit Anderlecht pentru Nicolae Stanciu, cel mai costisitor transfer din istoria campioanei Belgiei.

The post Impresara i-ar fi gasit o noua echipa lui Nicolae Stanciu: mijlocasul, tot mai aproape de campioana Turciei! appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*