Impresarul lui Denis Alibec: „In noiembrie merg sa ma intalnesc cu reprezentanti din Premier League si Championship!”

Florin Lovin, impresarul lui Denis Alibec, a declarat la TV Telekom ca luna viitoare va merge la Londra pentru a negocia cu mai multe cluburi din Premier League si Championship un posibil transfer al atacantului stelist.

Denis are in continuare probleme cu pubalgia. Nu trece usor, trebuie sa faca foarte multe exercitii. Am avut ideea de a chema un om din anturajul lui Chelsea, specializat pe aceasta afectiune. Sper ca usor-usor sa-i treaca. Nu stiu ce informații are patronul echipei, dar va spun ce stiu eu.

Pe 13 noiembrie merg la Londra si am întâlniri cu reprezentantii unor cluburi din Premier League si Championship. Nu se vor putea plati 10 milioane de euro pe el momentan. N-ai cum sa dai suma asta pe un jucator care n-a avut reusite„, a spus Lovin.

Gigi Becali a declarat ca pe 2 noiembrie, la meciul FCSB – Beer Sheva, din Europa League vor veni mai multi scouteri ca sa-l vada pe Alibec, iar pe 9 noiembrie va primi o oferta de 11 milioane de euro.

The post Impresarul lui Denis Alibec: „In noiembrie merg sa ma intalnesc cu reprezentanti din Premier League si Championship!” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*