Impresionat de munca Asociației Cetatea Voluntarilor, Reghecampf promite donații la Secția de Pediatrie 2

După Gică Popescu în urmă cu aproape o lună de zile, o altă figură importantă a fotbalului românesc a vizitat secția de Secția de Pediatrie 2, din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Vorbim despre Laurențiu Reghecampf, antrenorul echipei de fotbal Universitatea Craiova, care a rămas plăcut impresionat de implicarea Aneimaria Nyeki Popa și investițiile realizate aici de Asociația Cetatea Voluntarilor.

Chiar președinta Asociației a prezentat concluzia vizitei lui „Reghe” la Spital: ”Suntem recunoscători pentru vizita primită. La finalul vizitei, Laurențiu Reghecampf, împreună cu echipa sa, donează toate paturile necesare dotării următoarei aripi a compartimentului ce urmează să fie reabilitat“.

Fostul fundaș dreapta va fi adversarul Aradului în această seară, în UTA – Universitatea Craiova, meci din cadrul rundei cu numărul 5 a Ligii I la fotbal.

În ultimii ani, Acociația Cetatea Voluntarilor a transformat din temelie mai multe secții cu probleme ce aparțin spitalului din Arad, precum cele de Boli Infecțioase, de Neonatologie și Pediatrie.

0
0

Articolul Impresionat de munca Asociației Cetatea Voluntarilor, Reghecampf promite donații la Secția de Pediatrie 2 apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*