Imunizare! Campanie de vaccinare anti-Covid19 în școlile din zona Lugoj-Făget-Buziaș

Personalul unităților de învățământ, elevii, precum și membrii familiilor acestora au de acum opțiunea să se imunizeze contra virusului Covid19 chiar în școala de care aparțin.
Procesul de vaccinare este asigurat de echipe mobile ale Spitalului Militar Timișoara.

În cazul elevilor, pentru a fi incluși în campanie, aceștia trebuie să aibă minim 16 ani împliniți, iar dacă sunt minori, ei trebuie să prezinte acordul scris al părintelui/reprezentantului legal și copia cărții de identitate a părintelui/reprezentantului legal, sau să fie însoțiți de un părinte.

Data la care va avea loc vaccinarea se stabilește ulterior, în funcție de programări. Minorii peste 16 ani se vaccinează doar cu vaccinul Pfizer – Biontech, iar majorii pot alege dintre cele trei feluri de vaccin (Pfizer, Astra Zeneca sau Johnson & Johnson), cu condiția de a anunța școala în prealabil.

Cei interesați se pot adresa dirigintelui, secretariatului sau directorului de la unitatea de învățământ, pentru înregistrarea solicitării.

În vederea vaccinării este necesară cartea de identitate, iar pentru minorii de peste 16 ani este nevoie și acordul scris al părintelui.

Formularul de acord se primește de la secretariatul școlii sau de la diriginte.

De asemenea, acesta se poate solicita și formatul electronic.

Articolul Imunizare! Campanie de vaccinare anti-Covid19 în școlile din zona Lugoj-Făget-Buziaș apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*