În această seară, e derby caritabil în Vest: Veteranii celor de la UTA și Poli joacă pentru Florin Hidișan!

La doar 39 de ani, Florin Hidișan a fost diagnosticat cu o formă galopantă de cancer la stomac și orice zi fără luptă îi poate fi fatală. Fostul mijlocaș al UTA-ei are nevoie de un tratament foarte scump și ar trebui  să ajungă și în străinătate pentru alternative mai bune și mai puternice pentru stadiul bolii sale.

Lumea fotbalului românesc s-a mobilizat rapid, iar fotbaliști, suporteri sau alți oameni din fenomen au donat primii bani în conturile lui Hidi: CONT LEI: RO56BTRLRONCRT0CE2684801 și CONT EURO: RO03BTRLEURCRT0CE2684801.

Pe pagina sa de Facebook, impresarul Bogdan Apostu a licitat primele tricouri oferite de fotbaliști celebri care evoluează în străinătate: Sergiu Buș (850 de lei), Vlad Chiricheș (1200 de lei) și Ionuț Radu (1600 de lei). În acest moment, doritorii pot licita pentru tricoul de la Ludogorets al lui Claudiu Keseru.

Astăzi e și ziua în  care Aradul se mobilizează prin organizarea unui meci caritabil. De la ora 19, pe sinteticul „Motorul” e programat derby-ul Vestului dintre echipele de veterani are rivalelor UTA și Poli, care – iată – se unesc pentru cauza lui „Hidi. „Este printre puținii jucători care au venit, să spunem, din afara județului și au fost primiți și apreciați la Arad. Dovadă este și atitudinea pe care o au toți cei care iubesc și îndrăgesc acest sport, fotbalul, care se mobilizează în acest moment pentru a-l ajuta în aceste momente foarte grele din viața lui”, a spus Dorel Toderaș, fost atacant al „Bătrânei Doamne”, unul dintre organizatorii evenimentului din această seară. „Boala nu te întrebă câți ani ai, e un moment în care trebuie să răspundem pozitiv și cu mare drag și să contribuim și noi cu puținul nostru. Trebuie să lăsăm deoparte orgoliile astea dintre Arad și Timișoara și când sunt asemenea ocazii, când putem ajuta pe cineva, să o facem cu mare drag. Cu toții am ajuns la o vârstă, i se poate întâmpla oricui să treacă printr-un asemenea necaz și e un gest de solidaritate față de un jucător care a ridicat spectatorii în picioare”, a menționat și Florin Bătrânu, fostul fundaș al lui Poli și al echipei naționale a României.

Iubitorii sportului rege au ocazia să-i vadă în această seară pe arena din Aradul Nou și să vină în sprijinul lui Hidișan pe:

Old Boys Poli Timișoara: Pepu Țurcaş, Cristi Dancia, Florin Macavei, Cristi Utfineanț, Florin Bătrânu, Ilie Stoican, Călin Bota, Romică Buia, Paul Codrea, Razvan Ionilă, Dani Noje, Alin Crișanov, Marcel Băban, Florin Topală, Sorin Gheju, Vali Velcea

Old Boys UTA: Norbert Varga, Dorel Toderaș, Vasile Georgiu, Dacian Tuef, Marius Ciubăncan, Cristian Todea, Tavi Nadiu, Alin Gligor, Cristian Lăzău, Costel Bogoșel, Marius Grad, Dorel Mutică, Rolland Nagy, Sandu Gaica, Raul Burtea, Sebastian Huțan, Sorin Botiș, Nicolae Mitu.

0
0

Articolul În această seară, e derby caritabil în Vest: Veteranii celor de la UTA și Poli joacă pentru Florin Hidișan! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*