În finala Champions League, Rudiger i-a spart fața lui de Bruyne!

A fost o finală intensă, cu ambiții de ambele părți și jucată, se pare, sube deviza ”Scopul scuză Mijloacele”! Și spunem asta, pentru că am avut și victime în timpul partidei, mijlocașul lui City, belgianul Kevin de Bruyne, fiind una dintre ele. Mai mult, managerul naționalei Belgiei, Roberto Martinez, care își strânge vedetele pentru Campionatul European din această vară, îl acuză pe Rudiger, cel care l-a lovit pe De Bruyne, că l-a accidentat intenționat!

”Când te uiți la reluarea fazei, nu există nicio îndoială pentru mine – Rudiger lasă umărul intenționat împotriva lui Kevin. A fost forță excesivă și nesăbuință, iar diagnosticul spune totul – dublă fractură la față”! Surse apropiate jucătorului spun că De Bruyne ar putea juca la Euro, însă este posibil să poarte o mască de protecție.
La rândul său, cel care l-a lovit pe belgian i-a cerut scuze lui De Bruyne, pe rețelele de socializare:”Îmi pare foarte rău, nu a fost intenționat. Îi doresc o recuperare rapidă și sper să-l putem vedea din nou pe teren, cât mai curând”.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*