În loc să arate scorul, pe tabela de marcaj erau proiectate imagini cu sex oral!

Nebunia s-a petrecut la Stadionul New Hidegkuti Nandor, din Budapesta, care aparține echipei MTK. Construcția în interior este gata, dar mai sunt ceva lucrări în exterior.
Și maghiarii s-au grăbit să inaugureze stadionul, dar au avut o surpriză neplăcută de proporții – pe cele două tabele nou montate au început să ruleze imagini de sex oral, cu actrița porno Michelle Wild.

Furnizorul celor două tabele și-a cerut scuze, încercând să explice penibilul situației: ”În aceste zile am probat aceste două panouri electronice, pe care le-am montat pe Stadionul MTK. Pe parcursul testului n-am avut nicio grijă și am proiectat tot felul de imagini. Din păcate, am uitat de ele, însă cum am observant ce se întâmplă, am oprit imediat redarea! Ne cerem scuze clubului MTK, sportivilor care au intrat în teren, personalului care deservește stadionul, oficialilor , directorilor – am provocat multe neplăceri, mai ales că și presa a preluat această știre”, se arată în comunicatul celor de la firma care a instalat tabelele.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*