În Prahova, mii de angajați ai MAI au fost la datorie

Violeta Stoica

1.200 de polițiști, alături de peste 550 de jandarmi, 310 pompieri și 140 alte efective din cadrul altor structuri M.A.I. au asigurat, ieri, la alegerile parlamentare, măsurile de ordine și liniște publică.
Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, alături de reprezentanții celorlalte structuri teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne (Inspectoratul de Jandarmi Județean Prahova, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Șerban Cantacuzino” Prahova, Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Matei Basarab” Ploiești, Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Montan ”Regele Carol I” Sinaia, precum și alte structuri județene ale M.A.I.), au avut misiuni pentru asigurarea măsurilor de protecţie, ordine și siguranță publică și la secțiile de votare.
Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au avut în responsabilitate 220 de secții de votare, Inspectoratul Județean de Jandarmi Prahova – 219, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova – 141, iar 44 secții de votare – alte efective.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*