În serie în Seria 8: altă etapă, alt joc amânat. Duelul timișean ACS Poli – Fortuna, forțat pe tușă de absurde protocoale fără justificare științifică, medicală, igienico-sanitară și din sfera cercetării

Captiv în capcana impunerilor dictatoriale fără pic de acoperire, dovezi și argumente științifico-medicale, igienico-sanitare și din sfera cercetării, pură inginerie socială prin normative și protocoale aplicate pe fondul inoculării fricii pe pielea unor mase manipulate la superlativ, sportul a mai contabilizat în această după-amiază încă o pierdere la nivelul Seriei 8 din Liga 3 la fotbal, grupă vestică în care pentru a doua etapă la rând s-a amânat un meci programat în județul Timiș, și tot din același motiv străveziu și fără fundament al ”cazurilor pozitive” la ”testare”. Vai și amar ce mai manipulare! Fapt: testele în uz n-au drept scop detectarea virușilor, aspect semnalat de însuși inventatorul lor, Kary Mullis, laureat în 1993 al Premiului Nobel în chimie pentru invenția sa, întreaga bază a șandramalei ”narațiunii oficiale” croite întru credibilizarea mascaradei așa-zisei ”pandemii” fiind așadar cât se poate de mincinoasă, pe picioare de lut. Fapt: un test pozitiv nu echivalează nici pe departe cu aspectul esențial că persoana testată ar fi și infectată, diferențiere trecută înadins cu vederea în discursul public, respectivele aspecte fiind asimilate, cât se poate de eronat, drept unul și același, asta datorită insistenței repetitive a propagandei deșănțate a trâmbiței complotiștilor din umbră, prostituata mass-media. Iar acestea ar fi doar două adevăruri ignorate în circul servit populației, manipulare de la A la Z. A căzut în trapă și jocul ACS Poli – Fortuna Becicherecu Mic, programat astăzi de la ora 15 între vecinele ierarhice cu câte un punct, tineri sportivi timișeni care au fost ținuți pe tușă de dictatura comunismului planetar în devenire pe care foarte puțini o deduc și încă și mai puțini îi detectează sinistrele conotații ascunse.  

După ce în etapa a III-a nu s-a jucat săptămâna trecută partida CSC Ghiroda și Giarmata Vii – Progresul Ezeriș, nou-promovații cărășeni anunțând ”cazuri” ”testate” ”pozitiv”, în runda a patra a căzut astăzi pradă acelorași absurde normative și întâlnirea dintre ACS Poli și Fortuna, și în acest caz fiind vorba despre ”cazuri” ”testate” ”pozitiv” tot în tabăra oaspeților.

Lumea sportului e nevoită să se ridice și să nu mai accepte aceste constrângeri care nu sunt validate de nici o dovadă și evidență de ordin științifico-medical, igienico-sanitar și din sfera cercetării, sau riscă să piardă încet și sigur pasul în fața unei vaste manipulări care-i amenință însăși existența în timp așa cum o știam, firească și naturală.

Programul etapei a IV-a în C8, pe coloana clasamentelor.

The post În serie în Seria 8: altă etapă, alt joc amânat. Duelul timișean ACS Poli – Fortuna, forțat pe tușă de absurde protocoale fără justificare științifică, medicală, igienico-sanitară și din sfera cercetării appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*