În sfârșit respiro: UTA are 9 zile la dispoziție să se pregătească de vizita Botoșaniului!

„Bătrâna Doamnă” mai are trei meciuri din circuitul de forță început pe 15 ianuarie. Echipa arădeană, ca de altfel și colegele sale din Liga 1, au jucat tot la 3,4 zile distanță și așa se va întâmpla și în următoarea săptămână. Un program mai lejer au formațiile ce au ieșit deja din Cupa României, dar nu e cazul „roș-albilor”.

Așadar, UTA o înfruntă duminică, de la ora 13,30, pe FC Hermannstadt la Arad, după care călătorește la Cluj, undă dă peste divizionara secundă Universitatea, în cadrul optimilor de finală ale Cupei. Meciul de pe Cluj Arena începe la ora 17,15. Joi sunt vineri sunt zilele în care Laszlo Balint și colegii săi din stafful tehnic al arădenilor au timp să pregătească deplasarea de la Ploiești, cu Chindia Târgoviște, din cadrul rundei cu numărul 23.

De abia apoi, utiștii vor avea un respiro, căci LPF-ul și televiziunile i-au mai programat în Liga 1 de abia luni, 22 februarie. E ziua în care pe arena „Francisc Neuman” ajunge FC Botoșani, una dintre cele 6 formații pe care Hora și colegii săi au bătut-o acasă în acest campionat și care de ieri a ajuns pe loc de play-off (5). Confruntarea va începe de la ora 17,30.

FOTO: prosport.ro

0
0

Articolul În sfârșit respiro: UTA are 9 zile la dispoziție să se pregătească de vizita Botoșaniului! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*