În Timișoara devine obligatorie purtarea măștilor și a mănușilor de protecție în anumite situații

Începând de miercuri, în Timișoara devine obligatorie purtarea măștilor de protecție și a mănușilor în mijloacele de transport public și în spațiile publice și private unde se desfășoară activități cu publicul.

Comitetul Local pentru Situații de Urgență, întrunit astăzi, a instituit obligativitatea acestor mijloace de protecție în contextual pandemiei de coronavirus.

“Începând cu data de 22 aprilie pe teritoriul administrativ al Municipiului Timișoara, se instituie obligativitatea persoanelor de a purta mască și mănuși pe mijloacele de transport public și în spațiile închise ale structurilor publice și private în care se desfășoară relații cu publicul”, se arata în hotărârea Comitetul Local pentru Situații de Urgență.

Până acum în Timiș s-a instituit obligativitatea purtării de măști de protecție în spațiile publice în Buziaș, Făget și Lugoj, precum și în localitățile aparținătoare.

sursa: radiotimisoara.ro

Articolul În Timișoara devine obligatorie purtarea măștilor și a mănușilor de protecție în anumite situații apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*