Înainte de startul în F1, scuderia Haas este în scandal de dopaj!

În acest scandal sunt implicați, firește, și ce doi piloți, Mick Schumacher, fiul septuplului campion mondial Michael, și Nyikita Mazepin, și el debutant în cursele de F1.Mick Schumacher este chiar iritat în legătură cu noua sa mașină, pentru că Haas a vopsit bolidul în culorile steagului Rusiei, idee care a fost pe placul pilotului, dar complet dezavuată Agenția Mondială Antidoping (AMA), care nu permite niciunui sportiv rus să concureze în competițiile internaționale sub steagul Rusiei, din pricina scandalului de dopaj.

Dar oamenii se întreabă ce legătură are AMA cu Schumacher, cu F1 și cu culorile echipamentului și al mașinilor de curse? Se pare că salopeta și casca lui Mazepin nu pot avea culorile steagului Rusiei, ceva ce te face să te simți un străin în propria-ți mașină. Trebuie să spunem că tatăl lui Mazepin, prin compania sa de îngrășăminte Uralkali, este sponsorul principal al scuderiei Haas.
”Suntem conștienți de acest fapt și îl investigăm”, spun cei de la AMA. Oricum, Federația Internațională Automobilistică a dat o binecuvântare culorilor folosite de Haas, pentru mașinile lor, pentru că decizia Curții de Arbitraj Sportiv nu interzice utilizarea celor trei culori din steagul Rusiei.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*