Încă 1300 de bilete disponibile la UTA – U. Craiova! Balint: „Sper să retrăim și sâmbătă seara atmosfera cu FCSB”

Universitatea Craiova nu atrage la fel de mult publicul utist precum FCSB-ul. Acum două săptămâni, cele 8500 de bilete s-au dat ca pâinea caldă pentru ca acum, după primele două zile de vânzări, să nu avem încă parte de SOLD OUT. Astăzi, arădenii nu s-au mai înghesuit la stadion în intervalul orar 15-19, iar la finalul zilei, clubul anunță că mai sunt disponibile aproximativ 1300 de bilete în toate sectoarele stadionului.

Cele mai multe sunt disponibile în peluza galeriei oaspete, iar cele mai puține, evident, la tribuna I.  Online, tichetele se mai vând doar în peluze, pentru ca la demisolul arenei „Francisc Neuman” să mai găsiți și mâine un loc la cele două tribune, tot în intervalul orar 15-19.

Laszlo Balint speră ca elevii săi să joace, din nou, cu casa închisă. „S-a văzut în special la meciul cu FCSB, dar și cu Farul, că spectatorii aduc acel plus de care avem nevoie în anumite momente grele și, cu siguranță, vor fi momente grele și la meciul de sâmbătă seară.  pentru că toate meciurile sunt dificile la nivelul Ligii întâi. În general, meciurile sunt destul de echilibrate în Liga 1, dar cu atât mai mult acum, Craiova are abilitatea și capacitatea de a ne pune sub presiune în anumite momente. Important este să gestionăm momentele respective și cu ajutorul publicului chiar să trecem de ele. Eu sper ca evoluția noastră să fie principalul argument pentru care să putem spune la finalul meciului că am obținut un rezultat bun, care să mulțumească publicul spectator, care sunt convins că va veni în număr mare. Probabil, va fi din sold-out. Au venit număr mare cu FCSB și Farul și sper să avem parte de aceeași atmosferă. Publicul a fost admirabil, ne-au încurajat din primul până în ultimul minut. Am spus-o și atunci, au creat o atmosferă unică în România și sper să o retrăim și sâmbătă seara”, a spus antrenorul principal al „Bătrânei Doamne”. 
0
0

Articolul Încă 1300 de bilete disponibile la UTA – U. Craiova! Balint: „Sper să retrăim și sâmbătă seara atmosfera cu FCSB” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*