Încă cinci utiști au COVID, din informațiile noastre toți sunt juniori!

Toată echipa UTA-ei, dar și stafful tehnic și administrativ au făcut testele COVID în această dimineață, după ce David Miculescu a ieșit pozitiv la virusul de origine asiatică marți. Din păcate, veștile nu sunt deloc bune, în sensul că există încă cinci cazuri confimate, după cum se relatează în comunicatul oficial al clubului:

”Astăzi, utiștii au susținut cea de-a noua testare Covid impusă odată cu instaurarea protocolului medical. Pe lângă jucători și staff-ul tehnic, la testare a participat și staff-ul administrativ. Rezultatele au sosit în această seară, cinci dintre jucători ieșind pozitivi. Aceștia rămân în izolare, în timp ce restul lotului începe ciclul săptămânal pentru meciul cu Viitorul Constanța”. 

Din informațiile noastre, jucătorii infectați sunt toți fotbaliști Under, din lotul primei echipe, care au avut contact direct cu Miculescu la hotel. Singurul care a scăpat pare a fi Cătălin Vulturar, condiții în care Laszlo Balint are mari bătăi de cap privind respectarea regulii Under 23 în vederea primelor două etape de campionat. Vom reveni cu amănunte.

0
0

Articolul Încă cinci utiști au COVID, din informațiile noastre toți sunt juniori! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*