Încă o minune! Aris Marta are în continuare nevoie de sprijin pentru tratament

Luna precedentă, mii de lugojeni au dat dovadă de o solidaritate incredibilă unindu-și forțele în sprijinul lui Aris Marta, tânărul în vârstă de 41 de ani care se luptă cu o boală gravă.O tumoare îi amenința viața și Aris avea nevoie urgentă de bani pentru a se opera la o clinică din Viena.

Cu mic, cu mare, locuitorii orașului au adunat în timp record suma necesară pentru intervenție, prin donații ori diverse licitații de obiecte.

Aris Marta a trecut cu bine peste operație, însă aceasta reprezintă doar primul pas în drumul spre vindecare, iar costurile pentru tratament sunt extrem de ridicate.

Zilele trecute, lugojeanul a plecat către Viena pentru a începe ședințele de chimioterapie, însă șansele ca acest tratament să dea rezultate sunt mici, după ce două linii de chimioterapie efectuate anterior în țară au eșuat.

Ca alternativă, cu șanse mari de reușită, medicii i-au recomandat lui Aris un tratament revoluționar, cu celule T.

Din nefericire, suma necesară pentru efectuarea acestuia este uriașă, așa că tânărul are nevoie din nou de sprijinul oamenilor cu suflet mare.

”Tratamentul constă în prelevarea de celule T (nu stem) din sistemul imunitar, “dresarea” lor în laborator pentru a recunoaște celulele problematice, multiplicarea lor la nivelul sutelor de milioane și injectarea lor înapoi în corp. Eficiență foarte mare. Celulele vâneaza pur și simplu ce e rău și fac asta săptămâni multe la rând chiar. Deci o singura intervenție ajunge. Sună excelent… pană ajung la costuri. Dar, mai sunt mici “portițe” pe care le iau în considerare, care pot face accesibilă sau de bun simț această intervenție. Universități care fac studii, un fel de “cobai”, sau pe alte continente unde e în continuare scump, însă nu obscen de scump. Aștept răspunsuri și ajutor divin. Până atunci, îmi încerc norocul cu ce-mi permit acum, și anume linia de chimioterapie propusă de ei”, spune Aris Marta.

În sprijinul lui Aris se pot face în continuare donații în conturile în conturile RO36BRDE360SV32355313600, pentru lei și RO11BRDE360SV67927653600, pentru euro.

Conturile sunt deschise la BRD – GSC, pe numele Aris Richard Marta, cod SWIFT pentru tranzacție BRDEROBU. Rămân deschise și licitațiile de produse sau servicii de pe grupul de Facebook Împreună pentru Aris.

Articolul Încă o minune! Aris Marta are în continuare nevoie de sprijin pentru tratament apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*