Încă o problemă pentru Dan Capră !

Foştii oficiali ai Petrolului, Dan Capră, Mario Nicolae şi Florian Walter – toţi trei „ieşiţi din peisajul fotbalistic”, la acest moment, alături de Ioan Mărginean – preşedinte în exerciţiu al 7-bclubului de prim eşalon Gaz Metan Mediaş – „bifează” termen după termen în procesul aflat pe rolul Judecătoriei Cluj Napoca, în care sunt acuzaţi de “iniţiere, constituire de grup infracţional organizat, aderare sau sprijinire a unui asemenea grup (Legea 39/2003 art. 7)”.
Practic, numai în anul 2018 au fost acordate 10 astfel de termene (!) în acest proces, fără a se întâmpla ceva “semnificativ” în … mersul acestuia, următoarea dată la care, în teorie, “inculpaţii” vor trebui să apară în faţa
instanţei fiind 5 octombrie, când sunt şanse mari ca să se continue cu aceeaşi “rezoluţie”, devenită obişnuinţă… “se amână cauza”.
Cei patru sunt acuzaţi cu privire la “devalizarea” clubului Universitatea! Atunci, de la U. Cluj – unde Florian Walter nu mai dorea să investească – au venit la Petrolul, “cu valoare zero”, prin transfer, jucători foarte valoroşi şi bine cotaţi, la acel moment, fotbalişti pentru care, în unele cazuri (Szukala, Grozav etc.), Petrolul, club preluat de acelaşi Walter, între timp, a încasat sume de bani la nivelul sutelor de mii de euro!
Cât va dura procesul (Capră este implicat şi în alte litigii, la Tribunalul Prahova, de asemenea, cu vechime), care va fi verdictul, probabil că nu vom afla prea curând. Fotbalul rămâne însă, în egală măsură, un miraj, dar şi o… sperietoare! Iar când sunt şi bani mulţi la mijloc, poate crea mari probleme!

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*