Încă o săptămână de incertitudine de „speța” Romario Moise: „Vrem să putem spune că Romario se întoarce cumva acasă…”

Comisia de recurs din cadrul Federației Române de Fotbal nu a deliberat nici astăzi în „speța” Romario Moise v.s. Astra Giurgiu. Mijlocașul care a promovat cu UTA pe scena primului eșalon și-a cerut restanțele financiare de la prim divizionara de la care a venit sub formă de împrumut la Arad, iar în primă instanță, Camera Națională de Soluționare a Litigiilor nu i-a oferit soluția dorită, respectiv eliberarea de contractul cu „alb-negrii”.

Trebuia să fie ziua Z, a judecății finale e recursului depus de avocații fotbalistului de 24 de ani, dar Comisa a rămas în pronunțare până joi, 27 august. „În acest moment, din păcate, Romario nu mai are nicio tangență cu UTA, dar așteptăm și noi cu nerăbdare veștile de la Comisie, să vedem exact în ce direcție o apucăm în momentul în care o să aflăm verdictul. Eu sper și-mi doresc foarte mult să reușim ca diseară sau mâine, ,cel târziu, să putem spune că Romario se reîntoarce cumva acasă. Chiar și așa, ar fi destul de greu să-l luăm în calcul pentru primul meci, în cazul în care lucrurile sunt ok, dar important este să se rezolve cu bine și apoi vedem cum reglăm toate aceste detalii, spunea la orele amiezii Laszlo Balint despre unul dintre cei mai importanți elevi ai săi în stagiunea promovării în Liga 1.

Toată lumea fotbalului a aflat despre situația lui Romario Moise și posibilitatea ca el să rămână liber de contract și ofertele au curs pe adresa sa de la cluburi din primele două eșaloane. „Romario prezintă interes pentru multe echipe, deși, în cazul în care rămâne liber de contract, am mai spus-o și eu și a mai spus-o și el, din ceea ce-mi aduc aminte, că UTA rămâne opțiunea numărul unu. Chiar aseară am vorbit cu el și – bineînțeles – atât el cât și noi ne dorim să ne continuăm drumul împreună, dar – totodată – trebuie să ne raportăm la posibilitățile financiare pe care le avem acum. Trebuie să ne păstrăm echilibrul în absolut tot ceea ce facem. Pe de altă parte, îl înțeleg și pe Romario ca în momentul în care rămâne liber de contract și are cota de azi, să cântărească foarte bine fiecare opțiune pe care o are”, a adăugat antrenorul principal al „Bătrânei Doamne”.

8 goluri și 6 „assisturi” a strâns Moise pentru UTA în acest sezon, în 21 de partide. La nivelul primei ligi, mijlocașul central ani are 57 de meciuri și 6 reușite, toate în tricoul Astrei.

1
0

Articolul Încă o săptămână de incertitudine de „speța” Romario Moise: „Vrem să putem spune că Romario se întoarce cumva acasă…” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*