Încă se vând bilete și în fața arenei „Francisc Neuman”

Mai sunt 6 ore până la primul fluier al partidei dintre UTA și FC Voluntari, din cadrul etapei a 6-a a Ligii I și la arena „Francisc Neuman” e deja forfotă mare. Ajutați de oficiali ai grupării arădene, dar și voluntari, cei mai mulți suporteri arădeni își procură brățările de acces la meci, iar o parte dintre ei se și testează rapid pentru COVID-19 la prețul modic de 20 de lei.

Totodată, fiindcă până aseară, când programul de vânzare a biletelor pentru disputa cu ilfovenii s-a încheiat, clubul UTA a decis să le dea posibilitatea fanilor să-și obțină și astăzi accesul la meci. Fizic, cumpărând un tichet de pe platoul din fața stadionului din Calea Aurel Vlaicu, dar și online AICI

Până la această oră, aproximativ 6300 de arădeni și-au obținut dreptul să vadă pe viu „ciocnirea” dintre teamurile lui Balint și Ciobotariu, dar numărul lor poate crește atâta timp cât ar mi fi de vânzare peste două mii de bilete. Cu Farul și FCSB a fost sold-out, dar și la confruntarea cu CS U Craiova numărul spectatorilor a atins cifra de 8 mii.

0
0

Articolul Încă se vând bilete și în fața arenei „Francisc Neuman” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*