Încă un fost utist la Snagov! Dănălache întăreşte echipa antrenată de fostul coleg, Laszlo Balint

După ce i-a adus în această vară de la UTA pe Cătălin Hlistei şi Darius Buia, doi dintre cei mai importanţi jucători din sezonul trecut ai „roș-albilor”, Sportul Snagov se întăreşte şi cu un atacant care a îmbrăcat tricoul „alb-roşu” în urmă cu un deceniu în prima ligă.

Cristian Dănălache a semnat cu echipa antrenată de fostul său coleg de la Arad, Laszlo Balint, revenind în România după aproape un deceniu petrecut în străinătate.

Campion în Liga I cu Unirea Urziceni, vârful bucureştean a mai jucat la Al-Ettifaq (Aradia Saudită), Bnei Sakhnin (Israel), Jiangsu Sainty, Qingdao Jonoon, Xinjiang Tianshan Leopard (toate trei din China), Gyeongnam şi Daejeon Citizen (ambele din Coreea de Sud).

La Arad a evoluat în 26 de partide în prima ligă, înscriind de două ori. De asemenea, a fost coechipier în atacul UTA-ei cu Bogdan Apostu, impresar şi apropiat al echipei din Snagov.

2
2

Articolul Încă un fost utist la Snagov! Dănălache întăreşte echipa antrenată de fostul coleg, Laszlo Balint apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*