Încă un zece pentru CSȘ Lugoj, la fotbal. Republicanii s-au calificat în sferturi de finală!

După ce au reușit o performanță fără precendent în ultimele trei decenii, calificându-se din faza grupelor de pe primul loc în optimi de finală, republicanii mici de la Clubul Sportiv Școlar Lugoj au mai făcut astăzi (vineri, 28 mai), încă un pas notabil spre accederea în turneul final al campionatului de juniori II. Așadar în meciul eliminatoriu contând pentru calificarea în turul II preliminar, echipa de juniori U 17, aparținând CSȘ Lugoj, a reușit să treacă în deplasare, cu 3 la 2 (1-1), de puternica formație aliniată de LPS Sebeș.

Echipa lugojeană pregătită de profesorii Nicolae Cimponeriu, Cosmin Petruescu și Claudiu Jivulescu a fost în măsură să întoarcă scorul de două ori, mai întâi prin Mihoc care a înscris din penalty, în minutul 37, după ce gazdele au deschis scorul în minutul patru al jocului, iar apoi prin Crîsta , care a marcat în minutul 67 al partidei, al doilea gol al CSȘ Lugoj, după ce gazdele au preluat conducerea pe tabelă în minutul 54. Nu a trecut mult și peste aproximativ un sfert de oră, gruparea de pe Timiș și-a trecut în cont golul victorie prin același Crîsta, care a închis tabela în minutul 81, la 3-2. Crîsta a prins un meci de zile mari, tot el fiind responsabil de faza din care s-a decis lovitura de pedeapsă la primul gol al CSȘ Lugoj.

Cu acest rezultat clubul lugojean s-a calificat în primele cele mai bune opt echipe din campionat, care urmează să se întâlnească în sferturile de finală.

“Este o performanță extraordinară pentru această generație. Felicitări echipei care  a muncit și nu a renunțat la victorie și sperăm să putem reedita această reușită și mai departe. Mulțumesc celor doi antrenori, Cosmin Petruescu și Claudiu Jivulescu, care au participat la pregătirea echipei. De asemenea, mulțumesc conducerii CSȘ Lugoj pentru asigurarea condițiilor foarte bune de deplsare, cazare și masă”, a spus profesorul Nicolae Cimponeriu, antrenor al secției de fotbal a CSȘ Lugoj.

Echipa care a făcut posibilă această victorie s-a bazat pe portarii Ursulescu (2004) și Pop (2005) și pe jucătorii Tudor, Cuth, Ozsvat, Murgu, Modrea, Hodobaș, Repede, Crîsta, Kaluși, Mihoc, Dejica, Moldovan, Pau, Izverceanu, Belu, Pasa, Chevereșan, Gall și Vieru.  Tragerea la sorți pentru sferturi va avea loc luni, 31 mai.

 

Articolul Încă un zece pentru CSȘ Lugoj, la fotbal. Republicanii s-au calificat în sferturi de finală! apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*