Încălzire pentru derby cu o altă echipă din Oradea: UTA Under 19 – Luceafărul 5-0

Echipa de tineret a „Bătrânei Doamne” a bifat cel de-al zecelea succes stagional din tot atâtea încercări în fața codașei Luceafărul Oradea. Pe terenul din Sânnicolau Mic, elevii lui Costel Bogoșel, Mihai Petcuț și Sandu Țamboi s-au impus cu un clar 5-0, după 2-0 la pauză

În mare formă, Andrei Țuța a reușit „tripla”, iar colegul său, Călin Gruiescu – „dubla”. „Roș-albii” și-au mai trecut în cont și trei bare, dar au și irosit un penalty prin Raul Petcuț la scorul de 2-0. „Nu am avut probleme în fața celor de la Luceafărul, scorul putea fi și mai mare. Până la urmă, rămânem cu o bună repetiție înainte de cel mai greu meci al returului pentru noi. Etapa viitoare ne deplasăm la Oradea, pentru a întâlni LPS-ul, echipa de pe locul 2 ce a pierdut doar partida din toamnă cu noi”, a menționat Costel Bogoșel.

Creța (75 Debre) – Savin, Sabău, Onuțan, Frai – Țuța, C. Popa, Lezeu (46 Curta), Gruiescu –  Nagy, R. Petcuț a fost echipa utilizată de UTA Under 19 contra „luceferilor”.

4
1

Articolul Încălzire pentru derby cu o altă echipă din Oradea: UTA Under 19 – Luceafărul 5-0 apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*