Încep semifinalele LNBF, FCC Baschet UAV Arad – în formulă completă la Satu Mare pentru a aduce „decisivele” la Arad!

FCC Baschet Arad alături de Sepsi Sic Sf. Gheorghe, CSM Satu Mare, şi Olimpia Brasov s-au calificat în semifinalele Ligii Naţionale, editia 2020-2021, dupa ce s-au impus, cu scorul general de 2-0, în meciurile din prima fază a play-off-ului.

Dupa un sezon regular atipic, în care cele 12 echipe înscrise au făcut eforturi uriase să depăşească în principal „obstacolele” cauzate de pandemia Covid-19, prima fază din play-off s-a derulat fără surprize. Din cauza unor teste cu rezultate pozitive, Phoenix CSU Simona Halep Constanţa nu s-a deplasat la Arad şi a pierdut dubla cu echipa lui Bogdan Bulj la „masa verde”, CCLTO acordând două forfaituri tehnice.

Astfel, semifinalele LNBF se vor desfăşura după urmatorul program, cu precizarea ca se va juca după sistemul „trei victorii din cinci partide” (primele două meciuri la echipa mai bine clasată, urmatoarele două meciuri la echipa mai slab clasată, ultimul meci, dacă este cazul, pe terenul echipei mai bine clasată):

ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe – CSTB CSU Olimpia Brasov (21 si 22 aprilie, la Sf. Gheorghe; 26 si 27 aprilie, la Brasov)

CSM Satu Mare – FCC Baschet UAV Arad (21 si 22 aprilie, ora 19), la Satu Mare; 26 si 27 aprilie, la Arad, ora 18)

În prima fază a competiţiei, „galben-albastrele” şi sătmărencele s-au întâlnit de două ori, ambele dispute fiind câștigate de adversara Aradului: 59-50 şi 64-43. În decursul ultimilor 13 ani, cele două adversare s-au mai întâlnit în 54 de rânduri. Formaţia din oraşul de pe Mureş conduce disputa cu 29 de succesuri.

Înaintea primelor dispute din play-off, arădencele au primit o veste bună. În urma testelor rapide antigen de coronavirus, toată delegaţia FCC-ului a ieşit negativă și face deplasarea în formulă completă la Satu Mare.

baschetarad.ro

FOTO: Andreea Vlase

0
0

Articolul Încep semifinalele LNBF, FCC Baschet UAV Arad – în formulă completă la Satu Mare pentru a aduce „decisivele” la Arad! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*