Începe dezinsecția! La Lugoj au loc intervenții la sol pentru stârpirea țânțarilor

Primăria Municipiului Lugoj începe dezinsecția în parcurile și spațiile verzi din oraș. În seara zilei de marți, 8 iunie, și în cea de miercuri, 9 iunie, în intervalul 22-5 vor avea loc stropiri la sol, în vederea stârpirii țânțarilor și muștelor.
Firma contractată de către administrația locală este Deratizare, Dezinfecție, Dezinsecție – DDD Lugoj și va efectua intervenții atât pe străzi, cât și în parcuri, respectiv pe malul râului Timiș. Toate procedurile se vor efectua cu substanțe autorizate.

Se va folosi Biosect având substanța activă Cypermethrin, avizată de Comisia Națională pentru produse Biocide din Ministerul Sănătății, dar și Perme Plus, având substanța activă Permethrin, pentru combaterea insectelor zburătoare și târâtoare.

Pentru ca tratamentele să aibă o eficiență mai mare, reprezentanții administrației publice fac apel la oameni să își facă ordine și în gospodării.

Apicultorii sunt rugați ca în perioada menționată să ia toate măsurile care se impun în vederea protejării albinelor, respectiv scoaterea stupilor de albine în afara ariei de tratare.

Articolul Începe dezinsecția! La Lugoj au loc intervenții la sol pentru stârpirea țânțarilor apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*