Începe „etapa” Buftea

După stagiul de la Cheile Grădiştei, încheiat vineri, şi câteva zile libere, pentru jucătorii Petrolului începe, de astăzi, al doilea stagiu centralizat, la Centrul Național de Fotbal de la Buftea, unde se trece într-o altă etapă a prregătirii returului, cea în care se pune accent pe meciurile amicale, iar valoarea adversarelor va creşte.
Chiar mâine, elevii lui Romulus Ciobanu vor da piept cu Unirea Slobozia, de la ora 13,00, urmând apoi jocuri amicale contra divizionarelor secunde FC Argeş (10 februarie) și Chindia Târgovişte (14 februarie).

Un „lup” are nevoie de ajutor

Prezent la fiecare meci lângă echipa favorită, Valeriu Vrâncianu – unul dintre suporterii cu ștate vechi pe „Ilie Oană” – necesită ajutorul familiei petroliste. Din cauza unor probleme medicale apărute în ultima perioadă, fanul „lupilor” are nevoie urgentă de sânge grupa 0, RH negativ, pe pagina de facebook „În suflet FCP” apărând deja un mesaj al prietenilor săi apropiați de la Tribuna a II-a a stadionului. „Un «lup» pe numele său Vrâncianu Valeriu are nevoie urgentă de sânge grupa 0, RH negativ. Astfel, facem un apel la donatorii de sânge, cunoştinţe şi prieteni, să îl putem ajuta pentru a trece cu bine peste aceste momente. Dacă puteţi, vă rugăm să donaţi cu precizarea că o faceți pentru Vrâncianu Valeriu, internat la secţia Chirurgie a Spitalului Judeţean Ploieşti. Centrul de Transfuzie este situat pe Şoseaua Vestului, nr. 24 A, lângă Serviciul de Ambulanţă, vis a vis de școală de şoferi. Aici se poate ajunge cu troleul nr. 44 sau cu tramvaiul 102”, apare scris pe pagina de Facebook ”În suflet FCP”.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*