Începe Herneacova National Jumping, concurs de sărituri peste obstacole cu participare internațională

Startul primului spectacol ecvestru de pe agenda competiţională a anului 2018 de la Herneacova este programat vineri 13 aprilie. Este vorba despre concursul de sărituri peste obstacole Herneacova National Jumping, o competiție în care se vor întrece 120 de cai, încălecați de cei mai buni sportivi din România, Serbia, Bulgaria și Ungaria.

Herneacova National Jumping este o competiție organizată de Federația Ecvestră Română și Domeniul Herneacova și se desfășoară în perioadele 13-15 aprilie şi 20-22 aprilie între orele 9 şi 19:00.

România va fi reprezentată în concursul din județul Timiș de Ionel Bucur – maestru emerit al acestui sport, Norbert Schumann – multiplu campion balcanic și național, Dunja Al Jamal – campionă balcanică și multiplă campioană naţională, Bianca Caraiman – campioană a României la juniori, Ionuț Ursache – campion balcanic,  Claudiu Gheorghe  – locul 24 mondial, sportiv calificat de mai multe ori la Olimpiadă, Florin Lateș și Melisa Kasler.

Bulgaria este reprezentată de Ivaylo Bonev și Andrei Gochev, cei mai buni sportivi ai ţării.

Intrarea spectatorilor este liberă. Premiile puse în joc pentru această  ediție depășesc suma de 30.000 de euro în cele două manşe de concurs.

 

 

 

 

 

The post Începe Herneacova National Jumping, concurs de sărituri peste obstacole cu participare internațională appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*