Începe lupta

Apariţia lui Gică Popescu drept consilier al premierului Tudose pe probleme de fotbal şi, în special, pentru organizarea Euro 2020, nu poate trece neobservată şi, cu atât mai puţin, „neinterpretată”.
Mai sunt doar câteva luni până la alegerile pentru şefia Federaţiei Române de Fotbal, alegeri care vor avea loc în luna mai (cel mai probabil pe 17 mai, când este şi finala Cupei României), iar reapariţia „Baciului” în peisaj, după ce, acum patru ani, era condamnat la închisoare cu doar câteva zile înainte de alegerile câştigate de Burleanu, este un element important.
Atunci, la dineul de dinaintea alegerilor, Cristi Balaj a fost cel care a părăsit sala în semn de solidaritate cu Popescu, acum, se vorbeşte despre Balaj ca un contracandidat pentru şefia FRF al actualului preşedinte. Iar ce o să urmeze se va încadra, cu siguranţă, în categoria „luptă electorală”, fiecare parte lucrând din greu la campania care stă să înceapă, oficial! Neoficial, e de mult gândită şi „pritocită”, în fiecare tabără!

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*