Încredere maximă la Slobozia. ”Nu contează cu cine jucăm!”

Unirea Slobozia își va relua la 17 iunie pregătirile în vederea dublei de baraj

Mostiștea Ulmu este echipa pe care liderul din C2, Unirea Slobozia, ar urma să o întâlnească într-o dublă partidă de baraj.
Poziția grupării călărășene este amenințată de CS Afumați care așteaptă rezultatul unui memoriu depus la FRF.
Ialomițenii nu par interesați de acest război și afirmă cu tărie că vor fi pregătiți pentru a face pasul către eșalonul secund.

”Afumați și Ulmu sunt două echipe foarte bune la acest nivel… Ne este, sincer vă spun, indiferent cu cine vom juca! Vom vedea ce vor hotărî în perioada următoare comisiile federale. Atunci am considerat oportun să reluăm pregătirea în echipă (n.r. – 17 iunie)… Desigur, vom parcurge toți pașii stabiliți cu testări și alte prevederi ale autorităților. Până acum băieții au fost conștiincioși în ceea ce privește pregătirea individuală, așa că nu vom porni chiar de la zero. Toți jucătorii noștri și-au dat acordul să rămână la Slobozia până la baraj. Dacă, așa cum ne dorim cu toții, deznodământul ne va fi favorabil, toți băieții vor continua la Unirea!
”, a spus antrenorul Unirii, Enache Costea, pentru Independent, copiind discursul președintelui clubului din Slobozia, Ilie Lemnaru, care declara același lucru în privința adversarului de la meciurile de baraj.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*