INCREDIBIL: Singurul antrenor de la CSM Târgoviște care produce campioni, amenințat cu desfacerea contractului de muncă. Cum a fost umilit Nicu Tamaș în Sala Polivalentă + de ce a ajuns CSM Târgoviște cu conturile blocate

Scene incredibile s-au petrecut în Sala Polivalentă din Târgoviște, la pauza meciului de volei feminin CSM – Știința Bacău 1-3, eșec rușinos al echipei “frățiorilor” Prisăcaru și Guille: antrenorul secției de box a clubului târgoviștean – singura care mai produce campioni naționali – a fost amenințat cu desfacerea contractului de muncă de către persoane care nu au vreo legătură cu CSM-ul. Povestesc martori oculari, jenați de întreaga situație: “Silviu Tănase, nimeni altul decât fratele antrenorului de la baschet, și-a permis să îl certe pe Tamaș de față cu mai mulți spectatori, pentru declarațiile publicate de DB-sport.ro. Ba mai mult, cel poreclit Barbie i-a transmis că ar fi mai bine să își vadă de treabă, să nu mai vorbească deloc cu presa și să iasă public cu o dezmințire pe site-ul clubului. Bietul Tamaș era roșu de nervi, nici sala nu e gata, nici bani de echipamente nu i s-au dat. Pe lângă Tănase-consilierul a fost un atârnător care a întreținut bâlciul”. Cum s-a ajuns aici: DB-sport.ro a arătat, în 17 martie, cum echipamentele achitate din bani publici pentru secția de volei a clubului ajung să fie îmbrăcate de iubitele sau soțiilor protejaților lui Prisăcaru Ciprian, câștigător al unui concurs la care a candidat singur în luna august a anului 2016. În fotografii apăreau Beatrice Tănase, soția lui Silviu Tănase, și Alexandra Stan, prietena lui Eduard Prisăcaru, fratele președintelui non-performanță. În același material era prezentată, prin comparație, situația dramatică de la secția de box, unde sportivii și antrenorul n-au primit nici măcar un rând de echipament în ultimele 19 luni.

Renunțați la incompetenți!

CSM Târgoviște s-a trezit cu conturile blocate de ANAF, după ce angajații de la Contabilitate nu au fost capabili să întocmească în mod corect documentația pentru sumele primite de club de la Primărie în ultimele luni. Mai concret, contabilii clubului nu au valida situația financiară la Administrația Finanțelor Publice. Nu este prima dată când personalul de la CSM se dovedește neputincios în fața obligațiilor prevăzute de fișa postului. Salariile sportivelor și antrenorilor de la volei și baschet pe lunile septembrie, octombrie și noiembrie au fost achitate abia în decembrie, și asta doar la intervenția Primăriei. Însuși edilul-șef Cristian Stan a trimis atunci personal din Primărie care să deblocheze situația.

P.S. Primăria Municipiului Târgoviște a comandat un audit financiar la CSM.

The post INCREDIBIL: Singurul antrenor de la CSM Târgoviște care produce campioni, amenințat cu desfacerea contractului de muncă. Cum a fost umilit Nicu Tamaș în Sala Polivalentă + de ce a ajuns CSM Târgoviște cu conturile blocate appeared first on DB-SPORT.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*