Incredibil! Voluntarii veniti cu donatii au fost alungati de reprezentantii adapostul public pentru cainii fara stapan din Lugoj

Gestul unor voluntari din Lugoj, care au mers sa doneze saci intregi cu alimente si conserve pentru cainii fara stapan aflati in adapostul de pe strada Traian Vuia, i-a infuriat pe reprezentantii societatii Salprest.Tinerii nu au fost lasati sa descarce cele aproximativ 600 de kilograme pe care le-au adunat in urma unei campanii derulate in sprijinul cainilor fara stapan, aflati in grija autoritatilor locale. Speriati de eventualele repercursiuni din partea sefilor, reprezentantii adapostului nu au indraznit sa primeasca ajutoarele aduse de voluntari pentru ca acestia sa nu descopere conditiile in care sunt tinute animalele, dar mai ales pentru a nu se crea impresia, care exista oricum pe buna dreptate, ca autoritatile nu sunt capabile sa ingrijeasca animalele fara stapan. Astfel, voluntarii s-au deplasat la adapostul Asociatiei Free Amely, situat langa localitatea Tapia, unde au fost primiti cu bratele deschise.

Din motive neintelese de noi, nu am fost lasati sa hranim cateii din adapostul Salprest din Lugoj. Voluntariatul nostru pentru hranirea cateilor nu a fost acceptat de catre conducere, asa ca am hotarat sa nu lasam sacii acolo si sa ii donam altui adapost. Am fost astazi la adapostul Free Amely, unde am fost primiti cu drag si bucurie. Acolo am vazut catei iubiti, in conditii extraordinare, ba chiar fiecare avand un nume. Asa ca am lasat 550 kg + cele 110 Kg care au fost lasate saptamana trecuta de catre Armina Georgescu. Pe langa saci au fost lasate la adapost si conserve. Tin sa mentionez ca am lasat cateva conserve in masina pentrut cateii de pe strada. Multumesc tuturor pentru implicare si va mai asteptam cu donatii pt catelusi!”, se arata intr-o postare pe Facebook.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*