Individ bănuit de furturi de componente auto – arestat preventiv

Un al doilea suspect era căutat ieri de poliţişti

F. T.

La sfârşitul săptămânii trecute (sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 4.30), polițiștii ploieşteni au fost alertaţi că două persoane necunoscute au demontat componente de la un autoturism aflat pe o stradă din municipiu, după care s-au urcat într-o maşină şi au fugit.
Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Prahova, „imediat după sesizare, angajaţi ai Secției de Poliție nr. 2 Ploiești au pornit în urmărirea mașinii cu care se deplasau cei doi bărbați, mașina fiind oprită pe o stradă din oraş. Cei doi bărbaţi au ieşit din maşină şi au fugit, unul dintre ei fiind prins la scurt timp, imobilizat şi condus la audieri.
În continuarea investigațiilor, au fost puse în executare trei mandate de percheziție domiciliară pe raza orașului Mizil și în comuna Berceni. În urma perchezițiilor au fost ridicate mai multe catalizatoare auto, precum și mai multe scule susceptibile a fi utilizate la demontarea ori secționarea de componente auto. Față de persoana prinsă a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, precum și pentru depistarea celui de-al doilea bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii”.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*